Waarom koers de perfecte gangmaker is voor Maes

Onze opdracht.

Bij Maes houden ze vast aan wat goed is. En voor hen zijn dat de trotse tappers van hun pinten. Daarom zet Maes hun cafébazen een jaar lang extra in de kijker met acties voor hen én hun klanten. Wij trekken dit actiejaar mee op gang met een eerste, wielergekke wedstrijd.

Onze aanpak.

De prijzen voor de actie lagen al even vast: retro koerstruitjes en -petten van Maes. Nu enkel nog een wedstrijd rond deze cadeaus verzinnen. De Vlaamse en Europese voorjaarsklassiekers zijn de perfecte gangmaker voor een kras-en-winactie waarbij de cafés zelf de prijzen mogen uitdelen. En zo brengen we, samen met Maes, de koers écht naar de toog.

Onze uitwerking.

Het systeem is eenvoudig: cafés schrijven zich in via hun vertegenwoordiger en krijgen een actiepakket met POS-materialen (waaronder een koerskalender) en kraskaartjes. Per Maes die ze tijdens de actieperiode verkopen, geven ze hun stamgasten een kraskaart met wedstrijdvraag. Juist geantwoord? Dan ontdekken de klanten meteen of ze gewonnen hebben.

Met deze actie wordt elk Maes-café een vaste etappe voor alle koersfans.

We soigneren niet alleen alle koersfans, maar ook de cafébazen door hen de prijzen te laten uitdelen. Dat zorgt voor extra klantenbinding. Wat er te winnen valt? De koerspetjes en -truitjes natuurlijk. Maar het mag een beetje meer zijn, toch? Dus steken wij de musette met prijzen nog wat voller met bidons, gratis Maes Pils én een weekend Parijs tijdens de aankomst van de Tour de France. Succes verzekerd!

“De actie leeft ontzettend. Cafés die niet deelnemen bellen mij allemaal of ze toch nog mogen deelnemen.”

Salesverantwoordelijke Alken-Maes

Voor deze actie laten we de kopman in onszelf naar boven komen, want we zorgen voor het complete traject, van start tot finish. Van het initiële idee tot het bedenken van de actiemechaniek én de ontwikkeling van POS-materialen en kraskaartjes. En dat smaakt naar meer, want de volgende acties voor Maes staan alvast klaar aan de meet. Santé!

Wil je weten wat Android voor jouw merk kan betekenen? Mail ons op hello@android.be of bel naar +32 (0)3 633 99 20.

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!