Hoe Breaze een verademing werd voor urban sporters

Breaze mondmasker campagnebeeld

Onze opdracht.

Mondmaskers zijn al lange tijd niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar comfort en gebruiksgemak zijn vaak ver te zoeken. Niet met Breaze, een mondmasker dat je naast alle veiligheid ook een aangenaam gevoel biedt. Ideaal voor dagdagelijks gebruik, maar uiterst geschikt voor tijdens het sporten. Aan ons om de visuele identiteit van het merk van A tot Z uit te werken.

Breaze branding fotografie

Onze aanpak.

Van naamgeving tot het ontwikkelen van de brand story: wij zorgden ervoor dat het merk een adembenemend verhaal te vertellen heeft. We ontwikkelden niet alleen de complete visuele identiteit van het merk maar zorgden er ook voor dat de gekozen look and feelwerd doorgetrokken naar advertenties, simulaties, webdesign en verpakking.

Breaze branding simulatie

Voor Breaze werkten we het complete plaatje uit. Van naming tot advertising: een verfrissende manier van werken!

Breaze mondmasker logo

Visuele uitwerking.

Breaze is een merk dat zich richt naar de urban consument en die aanpak komt ook duidelijk naar voor in de branding van het merk. Het logo kreeg een moderne en strakke look, waarbij de laatste letter dankzij de felrode kleur fungeert als een makkelijk herkenbare thumbnail. Het centrale campagnebeeld toont het maskergebruik in een stedelijke omgeving, met een hippe styling die het modieuze aspect van het Breaze-mondmasker onderstreept.

Breaze mondmasker verpakking packaging

Om het Breaze-mondmasker tot bij de consument te brengen, werkten we ook online advertising uit. Hiervoor ontwikkelden we banners voor het Google Display-netwerk, searchadvertenties voor zoekmachines en social media advertising op Facebook en Instagram. Een geslaagde mix van kanalen die dankzij de juiste doelstellingen ook resultaat oplevert.

Wil je weten wat Android voor jouw merk kan betekenen? Mail ons op hello@android.be of bel naar +32 (0)3 633 99 20.

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!