Hoe Breaze een verademing werd voor urban sporters

Breaze mondmasker campagnebeeld

Onze opdracht.

Mondmaskers waren lang tijd niet meer weg te denken uit het straatbeeld, maar comfort en gebruiksgemak kwam daar niet zo vaak bij aan te pas. Enter Breaze, een mondmasker dat je naast alle veiligheid ook een aangenaam gevoel biedt. Ideaal voor dagdagelijks gebruik, maar ook uiterst geschikt bij het sporten. Aan ons om de visuele identiteit van het merk van A tot Z uit te werken.

Breaze branding fotografie

Onze aanpak.

Van naamgeving tot de brand story: wij zorgden ervoor dat het merk een adembenemend verhaal te vertellen heeft. We ontwikkelden niet alleen de complete visuele identiteit maar zorgden er ook voor dat de gekozen look and feel werden doorgetrokken naar advertenties, simulaties, webdesign en verpakking.

Breaze branding simulatie

Voor Breaze werkten we het complete plaatje uit. Van naming tot advertising: een verfrissende manier van werken!

Breaze mondmasker logo

Visuele uitwerking.

Breaze is een merk dat zich richt naar de urban consument en dat komt ook duidelijk naar voor in de branding. Voor het centrale campagnebeeld toonden we het maskergebruik in een stedelijke omgeving, met een hippe styling die het modieuze aspect van het Breaze-mondmasker onderstreept. Het logo kreeg dan weer een moderne en strakke look, waarbij de laatste letter als een makkelijk herkenbare thumbnail fungeert, dankzij de felrode kleur.

Breaze mondmasker verpakking packaging

Om het Breaze-mondmasker tot bij de consument te brengen, werkten we ook online advertising uit. Daarvoor ontwikkelden we banners voor het Google Display-netwerk, searchadvertenties voor zoekmachines en social media advertising op Facebook en Instagram. Een geslaagde mix van kanalen die dankzij de juiste doelstellingen ook resultaat oplevert.

Wil je weten wat Android voor jouw merk kan betekenen? Mail ons op hello@android.be of bel naar +32 (0)3 633 99 20.

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!