Zo geeft Bicky de snackwereld extra kleur

Onze opdracht.

Iconisch. Legendarisch. Sauzig. Het zijn maar enkele woorden waarmee je Bicky kan omschrijven. Deze snack is dan ook dé koning van de frituur, sinds 1981 al. Maar Bicky is meer dan een burger.Het is een uitgebreid assortiment aan verschillende smaken waarin elke frituurtoerist zijn of haar goesting kan vinden. Aan ons om in dit veelzijdige gamma een duidelijke lijn te krijgen.

Bicky Assortiment Kleur

Onze aanpak.

Op basis van een consumentenenquête onder leiding van GoodLife Foods, gingen wij aan de slag om de verschillende Bicky’s uit het productassortiment een eigen gezicht te geven. Uit de data van die bevraging puurden wij de essentie om consumentenprofielen voor de verschillende Bicky’s uit te werken.

Bicky Persona Storytelling

Voor elke burger voorzien we een eigen persona. Meatlover, wereldverbeteraar of stille genieter … iedereen vindt bij Bicky dé perfecte match.

De update van het Bicky-assortiment zorgt ervoor dat we de burgers gerichter in de markt zetten. Niet alleen richting de consument maar ook naar de frituristen die de Bicky’s verkopen. Elke Bicky heeft een gloednieuwe ‘raison d’être’ en de USP’s per burger werden opnieuw scherpgesteld.

Visuele uitwerking.

Consumentenprofielen aan de burgers koppelen is één ding, het verschil tussen de Bicky’s moet ook visueel duidelijk zijn. Want hoewel ze elk hun eigen identiteit krijgen, moeten de burgers nog steeds binnen de filosofie van Bicky passen: echt jouw goesting doen, waar en wanneer je het wilt. Dat visuele onderscheid wordt gecreëerd door verschillende kleuren te hanteren.

De kleuren zijn gelinkt aan de emoties die elke burger oproept. De stevige burger wordt geflankeerd door krachtig zwart, terwijl de snack voor jongeren baadt in fel paars.

Bicky Burger Posters

De nieuwe visuele identiteit wordt doorgetrokken in de bestaande POS-materialen, zowel online als offline. Via narrowcasting in de frituur springen de Bicky’s en hun nieuwe kleuren er meteen uit bij de consumenten die aanschuiven voor hun portie frietjes … en Bicky’s, natuurlijk.

Online verhaal.

Ook de Bicky-site  kreeg een nieuwe look en feel. Het resultaat is een fors uitgebreide website met aparte landingspagina’s per burger (ideaal voor online advertising) en een consumentenprofiel waarmee fans kunnen genieten van meer Bicky goodness.

Wil je weten wat Android voor jouw merk kan betekenen? Mail ons op hello@android.be of bel naar +32 (0)3 633 99 20.

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!