Culinaire duo’s zijn de perfecte match voor Duvel

Onze opdracht.

Brewed to be lived … and to be cooked. Duvel is een begrip in elk café, maar het merk wil laten zien dat het ook perfect in de keuken past. Duvel wil zo niet alleen de gangmaker zijn van elk genietmoment, maar ook van culinaire belevenissen. Een brainstorm gaf ons de juiste ingrediënten voor een smaakmakende campagne.

Onze aanpak.

Met Duvelse Duo’s zetten we het gastronomische karakter van Duvel extra in de verf. Voor dit concept combineren we de verschillende Duvel-bieren met een Belgisch getint, maar op-en-top Duvels gerecht. Klassiekers van eigen bodem, maar ook verrassende creaties. Bier- en foodpairing met de typische Duvel-flair.

Onze uitwerking.

Wie aan een typisch Belgisch gerecht denkt, zegt meteen mosselen. En de zilte mosselsmaak vormt een perfecte match met de frisse bitterheid van Duvel. Het perfecte startschot dus voor Duvelse Duo’s.

Om het concept culinair in te vullen, nodigen we Belgische chefs uit om met Duvel & Mosselen aan de slag te gaan.

Voor dit eerste Duvelse Duo geven topchefs Jean-Philippe Watteyne en Broes Tavernier hun eigen interpretatie aan deze culinaire combinatie. Het resultaat van die samenwerking tussen chef en Duvel tonen we in inspirerende video’s. De chefs vertellen over hun job, passie voor smaak, Belgische producten … en Duvel.

De video’s zijn het startpunt van een campagne die zowel online als in de winkel wordt uitgezet. Centraal staat een online platform waarop we alle Duvelse culinaire content bundelen. Hier vind je de recepten van de chefs, maar ook extra informatie over het centrale ingrediënt.

Wil je weten wat Android voor jouw merk kan betekenen? Mail ons op hello@android.be of bel naar +32 (0)3 633 99 20.

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!