Pronails Magazine
Een nagelnieuw magazine
voor wie lak heeft aan
saai en doorsnee

Redesign ProNails Magazine
Een nieuwe look voor Naily News
Lay-out voor wie lak heeft aan saai en doorsnee

Zijn je ogen de poort naar je ziel? Helemaal niet. Als je wilt dat iemand je echt leert kennen, dan zijn je nagels dé manier. Die filosofie hebben ze bij ProNails perfect begrepen. Dit Belgische, high-end merk voor beautyprofessionals creëert hand- en nagelproducten die helemaal ‘en vogue’ zijn. Een perfecte match tussen kwaliteit, mode en inspiratie.

 

Have I got news for you …

De nagelwereld staat nooit stil. Want bij elk modeseizoen hoort een nieuwe kleur. Om die nagelnieuwe collecties voor te stellen, brengt ProNails twee keer per jaar Naily News uit, een glossy magazine dat de perfecte connectie vormt tussen merk en klant. Een authentieke manier van communiceren en zo een radicaal rustpunt in de steeds snellere, digitale wereld.

Lay-out of this world!

Voor de nieuwe look en feel van het magazine klopte ProNails aan bij Android. Want creatief design hebben wij dan weer helemaal in de vingers. Alle aspecten van het magazine werden onder de loep genomen voor een grondige make-over. De focus die we voor ogen hadden: spontaan, kleurrijk en vooral een sterke persoonlijkheid.

Weg met alle overbodige elementen dus. Van analyse, over moodboards en design tot het zetten van de laatste komma: wij kozen resoluut voor een visuele identiteit die terug naar de essentie gaat en een brug slaat tussen mode en beauty. De opvallende titels geven power, terwijl de bladspiegel voor een aangename rust in het magazine zorgt. Ideaal voor een maximum aan impact en een geslaagde merkbeleving.

Naily News, het magazine van ProNails

Een nagelnieuwe identiteit

De nieuwe Naily News ligt met deze redesign helemaal in lijn met de stijl en merkidentiteit die ProNails nastreeft: exclusief en helemaal ‘next-level’. Op die manier is Naily News dé ultieme bijbel voor wie op zoek is naar dat creatieve fingerspitzengefühl. De ideale manier om nagelstylistes en schoonheidsspecialistes uit heel Europa te overtuigen van de kwaliteiten van het veelzijdige ProNails-assortiment.

 

Logo Naily News van ProNails

Een next-level lay-out

Nagelnieuwe look & feel voor Naily News

Het high-end merk voor nagelstylistes

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!