Heb je een hoofd vol creatieve ideeën en beschik je over de vaardigheden om ze visueel uit te werken? Dan hebben wij de ideale job voor jou, want bij Android zijn we op zoek naar een ervaren senior designer om ons team zowel op creatief als digitaal vlak te versterken.

Wat we van jou verwachten? Een passie voor grafische vormgeving en interactief design, dat spreekt voor zich. Daarnaast voel je je ook thuis in marketinggeoriënteerde projecten en weet je hoe je online impact maakt met de juiste content. Jij kent de uitdagingen en mogelijkheden van elk platform. Kennis die je deelt met je collega’s voor maximaal resultaat. Een complete huisstijl bedenken? Campagnes op social media vormgeven? Een website ontwerpen met de juiste UX/UI in het achterhoofd? Jij kan het allemaal aan en gaat steeds op zoek naar nieuwe manieren om je werk naar een hoger niveau te tillen.

 

   • Photoshop, Illustrator, Sketch, XD en Indesign hebben geen geheimen voor jou, kennis van videomontage en HTML/CSS is mooi meegenomen.
   • Banners, content voor social media, website, brochure of displays … jij weet de boodschap van de klant steeds duidelijk en engagerend over te brengen.
   • Probleemoplossend en kritisch denken is je default state of mind.
   • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, communiceert vlot met je collega’s en switcht moeiteloos tussen verschillende projecten.
   • Je bent organisatorisch ingesteld en kwalitatief werk komt bij jou niet in het gedrang door (té) strakke deadlines.
   • Beperkte briefings zijn geen issue en uit een overkill aan input haal je makkelijk de essentie.

Heb je interesse in deze functie? Mail naar hello@android.be, toon ons je cv/portfolio en laat ons weten waarom jij meer dan geschikt bent voor deze job!

Follow
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!