Jouw merk. Ons werk.

Al sinds 1998 versterken we merken. Dat doen we met krachtige storytelling en inspirerend design: dé ingrediënten voor doordachte marketing. Onze studio levert kwalitatieve output voor alle kanalen. Creatieve en originele content als rode draad doorheen al je communicatie, on- en offline.

Vorm met inhoud

Een mooi plaatje is niet genoeg, je wil een gevoelige snaar raken. Je wil inspireren en informeren, met een merk dat in het oog springt, maar toch herkenbaar blijft. Wij weten hoe dat moet. Als gedreven storytellers schrijven we verhalen die we de juiste worm geven. Creatief en business-minded, een combinatie die zorgt voor impactvolle communicatie. Succesverhalen op alle kanalen.

Van A tot Z

We hebben meer dan 20 jaar ervaring in branding, design, communicatie en activatie. Ons multidisciplinair team is er voor al je creatieve vragen. Van concept tot campagne, van logo tot socialemediastrategie, van verpakking tot Instagram Stories. Het hele traject, van A tot Z, dat zorgt voor ‘peace of mind’ bij jou.

Groot en klein

Android werkt voor een brede waaier aan merken, van start-ups tot multinationals, zowel B2C als B2B. En ook al zijn dat verschillende types klanten en sectoren, iedereen krijgt dezelfde no-nonsense aanpak. Straight to the point: dat is onze manier van werken.

Voortdurende ondersteuning

Langdurige relaties met onze klanten: daar gaan we voor. En dat zorgt al 20 jaar voor boeiende samenwerkingen. Je merk naar buiten brengen, da’s pas het begin. We zijn er ook voor wat volgt. Een nieuwe advertentiecampagne, een update voor je website, een doordachte online strategie of gewoon wat van gedachten wisselen … wij kunnen je daarbij helpen.

Wil je weten wat Android voor jouw merk kan betekenen? Mail ons op hello@android.be of bel gewoon naar +32 (0)3 633 99 20.

Make your mark.

NAMING
LOGO DESIGN
COPYWRITING
CONTENT CREATION
STORYTELLING
PHOTOGRAPHY
VIDEO
ILLUSTRATION
INFOGRAPHICS
ANIMATION

ADVERTISING
PACKAGING
DISPLAYS
POS
DIRECT MAILINGS
BROCHURES
MAGAZINES
BOOKS
SIGNAGE
COMPANY PRESENTATIONS

WEBDESIGN
WEBDEVELOPMENT
E-MAIL MARKETING
DIGITAL MEDIA STRATEGY
ONLINE ADVERTISING
SOCIAL MEDIA MARKETING
CONVERSATION MANAGEMENT
SEARCH ENGINE OPTIMIZATION
SEARCH CAMPAIGN MANAGEMENT

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!