About

Android

Android dat is: oog voor detail, een hart voor vormgeving, een koppie vol tekst en een neus voor creatieve oplossingen. Want ons team ademt liefde voor design, van kop tot teen. Koppel daaraan een no-nonsense attitude, flexibele service, een onuitputtelijke drive, en je hebt een plek waar je merk in goede handen is.

Android is gevestigd op het Zuid in Antwerpen. Sinds 1998 zijn we gespecialiseerd in design en crossmediaoplossingen voor een breed scala aan klanten. We geven vorm aan jouw project en zorgen voor een vlekkeloze opvolging, van concept tot het finale product.

 

 

 

TEAM4

Jeroen De Block
Projectmanager

 

 

 

Arne

Arne Meganck
Creative Director

Shakaaa! Onze kapitein van de designstudio ontwerpt artistieke concepten tegen de sterren op. Deze sierlijke zwaluw koerst al wel eens een rondje in Vlaanderen, bindt zijn veters nooit never jamais en slurpt ook wel eens graag een koffietje om 15 u.

 

Gosia

Gosia Wozniczka
Graphic Designer

Deze goedlachse dame bezit een OD aan creativiteit en maakt rake logo’s, huisstijlen etc. Onze Poolse party-hardy-animal maakt niet alleen designs om ù tegen te zeggen, ze zorgt ook voor knappe creaties op ons bord! Taartjes, lunches, cakes … ze maakt er keer op keer echte kunstwerkjes van! 

 

 TEAM5

Ellen-V2

Ellen Aspeslagh
Copywriter

De dt-regel? Vroeger legde ze ‘m uit aan haar studenten, nu past ze ‘m vlijtig toe in haar rol als copywriter. (Haar copy zit er nota bene steeds BOENK op. ) Als je ze niet al starend uit het raam kan vinden – wachtend op een van haar miljoenen pakketjes -, zet ze de bloemetjes binnen bij Android.

 

 

TEAM6

BIO-8

Caroline Nieva
Projectmanager

Sweet Caroline, wohoho! De planning maken en opvolgen, de designstudio aansturen, een project succesvol realiseren … Ze blinkt uit in veel ballen in de lucht houden! Deze Filipijnse jongedame heeft een tijdje in China doorgebracht, maar zit nu maar al te graag in de Antwerpse stad. Haar grootste hartendief? Haar zoontje Leon! 

 

 

Joost-V2

Joost Vanrobaeys
Accountmanager

Zijn klantgerichtheid en perfect luisterend oor maken van hem een excellente, enthousiaste accountmanager. De Jos, diene isser voe dedie dient ni goed verstaen of die geen West-Vlaems kun leezn. Deze West-Vlaming zuipt thee tegen de sterren op, zingt graag Chiroliedjes en zijn humor is zo droog als de Sahara.

 

 

Leen

Leen van Ingelghem
Graphic Designer

How zekers! Met haar tonnen ervaring levert ze keer op keer feilloze designs af. Vooral ‘de boekskes’ is haar grote troef. Miauwkes, woefkes … we hebben hier te doen met een wel héél grote dierenvriendin. Met radiospots zingt deze nachtegaal luidkeels mee. 

 

 

TEAM7

Maxim-V3

Maxim Segers
Graphic Designer

Boem klets! De Voice van Android, da’s sowieso Maxim. Dankzij zijn uitzonderlijke, grafische skills zet hij briefings van klanten – al kwelend – om tot ware parels. Deze sneakerfanaat (meer dan 40 paar ofzo?!) is een waar botanisch expert (of doet toch goed alsof) en nipt elke dag van een tasje zwart goud om 15 u.

 

 

Sofie

Sofie Verbeeck
Officemanager

Als je bij ons eens langskomt, krijg je ge-ga-ran-deerd een fenomenaal warm welkom van die weelderige haardos! Voor praktische shizzle moet je bij Sofie, de officemanager, zijn.

 

Tine

Tine Teijsen
Desktop Publisher

Arriba arriba, andalé andalé! Onze Speedy Gonzalez aka Desktop Publisher (met de nadruk op ‘top’) van dienst is sneller dan de wind en laat het ene drukklare bestand na het andere voorbij vliegen. Een ticketverkoop van Arctic Monkeys, Last Shadow Puppets, Absynthe Minded, The xx … ? Daar is ze ook steeds als de kippen bij! 

 

 

TEAM8

TEAM9

Tom-V3

Tom Vinken
Oprichter

Hij leidt Android in goede banen sinds 1998 ‘like a boss’. Pink Floyd en Tom? Da’s muzikaal vuurwerk! Deze liefhebber, euh ‘fanatiekeling’, mag je gerust Vink Floyd noemen.

 

 

Wim-2

Wim van Deun
Projectmanager

Een échte scoutsman in hart en nieren, die talrijke projecten vlotjes coördineert en zijn digitale skills maar al te goed gebruikt. Onze geduldige saki deelt graag sappige filmpjes met zijn collega’s – de ene kan daar al wat beter tegen dan de andere – en als hij op reis gaat is dat met veel kunst- en vliegwerk.

 

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!